top of page

Fra kjøkkenet

11.00-17.00 | mandag - lørdag

Fra kjøkkenet

Bouillabaisse

Sjøkreps fra Trondheimsfjorden, klippfisk fra Lofoten,
blåskjell fra Åfjord, håndpillede norske reker og nypoteter.
Serveres med surdeigsbrød fra ISAK og rouille

349 kr

Rekesmørbrød

Håndpillede norske reker på ristet surdeigsbrød fra ISAK med rogn, havtornmajones,
egg, salat og syltet agurk med nigellafrø

239 kr

Taco

Kjøttdeig av trøndersk sau, langtidskokt med Monkey Brew porter
i 3 maistortillaer, økologisk rabarbra fra Grindal,
frisk mynte- og koriandersalsa, rømme fra Røros

269 kr

Ost- & spekefjøl

Røros-rein spekeskinke og elgpølse fra Stensaas, Seterost og Myrull geitost fra Grindal,
surdeigsbrød fra ISAK, tyttebærsyltetøy,
løk- og tyttebærkompott og salte mandler

249 kr

Blåskjell og Sellanraas fennikelpølse

Blåskjell fra Åfjord dampet i hvitvin og fløte
med fennikelpølse og surdeigsbrød fra ISAK

255 kr

Grindalssalat


Blanding av blader og sesongens grønnsaker fra Grindal,
i hylleblomst-vinaigrette.
Serveres med surdeigsbrød fra ISAK og smør
Legg till: Kylling fra Hovelsrud gård 49
Legg till: Chevre fra Grindal Ysteri 49
Legg till: Halloumi fra Orkladal Ysteri 49

195 kr

Blåmuggost

Råblå fra Grindal + Gelmin fra Orkladal + sesongens syltetøy
+ smørstekt frukt- og nøttebrød + ristede mandler

169 kr

Liten ost- og Spekefjøl

Spekeskinke av Røros-rein, elgpølse fra Stensaas, Seterost fra Grindal,
surdeigsbrød fra ISAK og løk- og tyttebærkompott

Liten

169 kr

Stor

229 kr

Stracciatella

Smøstekt brioche fra ISAK med stracciatella fra Toddum,
sesongens frukt og mandelcrumble

169 kr

bottom of page