Fra kjøkkenet
11.00-17.00 | mandag - lørdag
Fra kjøkkenet
Bouillabaisse
Sjøkreps fra Trondheimsfjorden, klippfisk fra Lofoten,
blåskjell fra Åfjord, håndpillede norske reker og nypoteter.
Serveres med surdeigsbrød fra ISAK og rouille
349 kr
Rekesmørbrød
Håndpillede norske reker på ristet surdeigsbrød fra ISAK med rogn, havtornmajones,
egg, salat og syltet agurk med nigellafrø
239 kr
Taco
Kjøttdeig av trøndersk sau, langtidskokt med Monkey Brew porter
i 3 maistortillaer, økologisk rabarbra fra Grindal,
frisk mynte- og koriandersalsa, rømme fra Røros
269 kr
Ost- & spekefjøl
Røros-rein spekeskinke og elgpølse fra Stensaas, Seterost og Myrull geitost fra Grindal,
surdeigsbrød fra ISAK, tyttebærsyltetøy,
løk- og tyttebærkompott og salte mandler
249 kr
Blåskjell og Sellanraas fennikelpølse
Blåskjell fra Åfjord dampet i hvitvin og fløte
med fennikelpølse og surdeigsbrød fra ISAK
255 kr
Grindalssalat
Blanding av blader og sesongens grønnsaker fra Grindal,
i hylleblomst-vinaigrette.
Serveres med surdeigsbrød fra ISAK og smør
Legg till: Kylling fra Hovelsrud gård 49
Legg till: Chevre fra Grindal Ysteri 49
Legg till: Halloumi fra Orkladal Ysteri 49
195 kr
Blåmuggost
Råblå fra Grindal + Gelmin fra Orkladal + sesongens syltetøy
+ smørstekt frukt- og nøttebrød + ristede mandler
169 kr
Liten ost- og Spekefjøl
Spekeskinke av Røros-rein, elgpølse fra Stensaas, Seterost fra Grindal,
surdeigsbrød fra ISAK og løk- og tyttebærkompott
Liten
169 kr
Stor
229 kr
Stracciatella
Smøstekt brioche fra ISAK med stracciatella fra Toddum,
sesongens frukt og mandelcrumble
169 kr