top of page

From the kitchen

11.00-17.00 | Monday - Saturday

From the kitchen

Vegan sandwich

herb marinated smoked celery root + butter bean and apple hummus + marinated butter bean + salad + hazelnuts + toasted artisan sourdough bread from ISAK add: Feta | organic feta cheese from Grindal

NOK 349

Smoked saithe sandwich

curry coleslaw + egg + salad + black garlic mayonnaise + chives toasted artisan sourdough bread from ISAK

NOK 239

Taco

Kjøttdeig av trøndersk sau, langtidskokt med Monkey Brew porter
i 3 maistortillaer, økologisk rabarbra fra Grindal,
frisk mynte- og koriandersalsa, rømme fra Røros

NOK 269

Mushroom building block

shiitake from Trøndersopp + seasonal vegetables

NOK 249

Blåskjell og Sellanraas fennikelpølse

Blåskjell fra Åfjord dampet i hvitvin og fløte
med fennikelpølse og surdeigsbrød fra ISAK

NOK 255

Grindalssalat


Blanding av blader og sesongens grønnsaker fra Grindal,
i hylleblomst-vinaigrette.
Serveres med surdeigsbrød fra ISAK og smør
Legg till: Kylling fra Hovelsrud gård 49
Legg till: Chevre fra Grindal Ysteri 49
Legg till: Halloumi fra Orkladal Ysteri 49

NOK 195

Blåmuggost

Råblå fra Grindal + Gelmin fra Orkladal + sesongens syltetøy
+ smørstekt frukt- og nøttebrød + ristede mandler

NOK 169

Liten ost- og Spekefjøl

Spekeskinke av Røros-rein, elgpølse fra Stensaas, Seterost fra Grindal,
surdeigsbrød fra ISAK og løk- og tyttebærkompott

Small

NOK 169

Big

NOK 229

Stracciatella

Smøstekt brioche fra ISAK med stracciatella fra Toddum,
sesongens frukt og mandelcrumble

NOK 169

bottom of page