From the kitchen
11.00-17.00 | Monday - Saturday
From the kitchen
Vegan sandwich
herb marinated smoked celery root + butter bean and apple hummus + marinated butter bean + salad + hazelnuts + toasted artisan sourdough bread from ISAK add: Feta | organic feta cheese from Grindal
NOK 349
Smoked saithe sandwich
curry coleslaw + egg + salad + black garlic mayonnaise + chives toasted artisan sourdough bread from ISAK
NOK 239
Taco
Kjøttdeig av trøndersk sau, langtidskokt med Monkey Brew porter
i 3 maistortillaer, økologisk rabarbra fra Grindal,
frisk mynte- og koriandersalsa, rømme fra Røros
NOK 269
Mushroom building block
shiitake from Trøndersopp + seasonal vegetables
NOK 249
Blåskjell og Sellanraas fennikelpølse
Blåskjell fra Åfjord dampet i hvitvin og fløte
med fennikelpølse og surdeigsbrød fra ISAK
NOK 255
Grindalssalat
Blanding av blader og sesongens grønnsaker fra Grindal,
i hylleblomst-vinaigrette.
Serveres med surdeigsbrød fra ISAK og smør
Legg till: Kylling fra Hovelsrud gård 49
Legg till: Chevre fra Grindal Ysteri 49
Legg till: Halloumi fra Orkladal Ysteri 49
NOK 195
Blåmuggost
Råblå fra Grindal + Gelmin fra Orkladal + sesongens syltetøy
+ smørstekt frukt- og nøttebrød + ristede mandler
NOK 169
Liten ost- og Spekefjøl
Spekeskinke av Røros-rein, elgpølse fra Stensaas, Seterost fra Grindal,
surdeigsbrød fra ISAK og løk- og tyttebærkompott
Small
NOK 169
Big
NOK 229
Stracciatella
Smøstekt brioche fra ISAK med stracciatella fra Toddum,
sesongens frukt og mandelcrumble
NOK 169